+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

  1. #1
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Game hero ada baru game lagi... tapi kamu rasa mana satu game lebih best?
    aku dua2 pun ada main dan menyertai tournament tapi nak tahu kebanyakan gammer apa game paling suka?

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Atiqaa View Post
    Game hero ada baru game lagi... tapi kamu rasa mana satu game lebih best?
    aku dua2 pun ada main dan menyertai tournament tapi nak tahu kebanyakan gammer apa game paling suka?
    aku suka Kill Shot Legacy sebab game ni boleh bunuh suka hati...
    ini baru syok... sky invasion kapal terbang shj... kurang ambil hati aku...

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Atiqaa View Post
    Game hero ada baru game lagi... tapi kamu rasa mana satu game lebih best?
    aku dua2 pun ada main dan menyertai tournament tapi nak tahu kebanyakan gammer apa game paling suka?
    Dulu pernah main sky invasion tapi kalah dlm pertandingan itu...
    game hero ada baru game ke? kali ini hadiah cash berapa?

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    game apa ni ???
    tak pernah dengar pun

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Atiqaa View Post
    Game hero ada baru game lagi... tapi kamu rasa mana satu game lebih best?
    aku dua2 pun ada main dan menyertai tournament tapi nak tahu kebanyakan gammer apa game paling suka?
    i lebih suka pergi lepak kt luar drpd main game2 kt umah
    bisan wey , lepak kt luar blh lar relax cikit bukan mcm main game presuure nak win tu

  6. #6
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Tukok View Post
    Dulu pernah main sky invasion tapi kalah dlm pertandingan itu...
    game hero ada baru game ke? kali ini hadiah cash berapa?
    u ckp tipu , mana ada org main n win ..mesti org dlm sendiri je lar main team sendiri je kwt ..
    i tak suka main pertanding2 game smua lar ...lagi tak suka lar kalau main ramai2 takde apa pun ..
    main stress sendiri je nak spt markah

  7. #7
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by clasher View Post
    i lebih suka pergi lepak kt luar drpd main game2 kt umah
    bisan wey , lepak kt luar blh lar relax cikit bukan mcm main game presuure nak win tu
    sama i pun rasa sama je sbb kalau tournament lagi stress la lagi baik hang out dengan family ke friends ke n spend time kt dia org
    lagi relax lar kan dah lar kerja pun stress lagi game2 stress tak nak .....rugi je masa

  8. #8
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Ikoo View Post
    sama i pun rasa sama je sbb kalau tournament lagi stress la lagi baik hang out dengan family ke friends ke n spend time kt dia org
    lagi relax lar kan dah lar kerja pun stress lagi game2 stress tak nak .....rugi je masa
    haha, games ni blh menang hadiah tunai, klau imagine i blh dpt menang utk tempat pertama dpt hadiah tunai rm100k tu, dah tak rasa stress tu,
    klau dpt hadiah tu, baru i blh bawa family pergi overseas jln2 shopping, kan lg bagus?

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by clasher View Post
    i lebih suka pergi lepak kt luar drpd main game2 kt umah
    bisan wey , lepak kt luar blh lar relax cikit bukan mcm main game presuure nak win tu
    alahhh its bergantung pd individual sbb bukan selalu blh lepak kt luar pun ..
    kalau mcm bosan2 kt umah k lar blh main so kalau main game mcm ada tournament tu untung je lar kan
    ada cash prizes lagi pon

  10. #10
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by annelim View Post
    haha, games ni blh menang hadiah tunai, klau imagine i blh dpt menang utk tempat pertama dpt hadiah tunai rm100k tu, dah tak rasa stress tu,
    klau dpt hadiah tu, baru i blh bawa family pergi overseas jln2 shopping, kan lg bagus?
    ahahah betul u ada main ke sbb i dah start main pun ...sgt menarik lagi pun addicted da..ahahaha
    nak menang juga atleast lar i nak dpt kedudukanm 50th pun dah cukup dah happy ..
    pray n plat calm je ,,ehhhe

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts