+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

  1. #11
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Ikoo View Post
    u ckp tipu , mana ada org main n win ..mesti org dlm sendiri je lar main team sendiri je kwt ..
    i tak suka main pertanding2 game smua lar ...lagi tak suka lar kalau main ramai2 takde apa pun ..
    main stress sendiri je nak spt markah
    kalah pun tipu? Hahaha, x mungkin game ni tipu kan… dari celcom lagi buat berita siapa pemenang…

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by annelim View Post
    haha, games ni blh menang hadiah tunai, klau imagine i blh dpt menang utk tempat pertama dpt hadiah tunai rm100k tu, dah tak rasa stress tu,
    klau dpt hadiah tu, baru i blh bawa family pergi overseas jln2 shopping, kan lg bagus?
    kalau menang mmg x stress, kalau hampir menang ini stress betul… aku pernah sikit lagi masuk top 50 dalam, tapi sikit pun x dpt…

  3. #13
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by clasher View Post
    game apa ni ???
    tak pernah dengar pun
    cuba download dan main dulu... dah train baru pergi faham hadiah ni...
    mcm ni lagi kuat mahu main x berhenti... 100k hadiah mcm tu senang main game dah dpt...

  4. #14
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Tukok View Post
    kalau menang mmg x stress, kalau hampir menang ini stress betul… aku pernah sikit lagi masuk top 50 dalam, tapi sikit pun x dpt…
    rasa tu saya pun faham... tapi semakin byk org main game ni... setiap hari markah tu selalu tukar...
    kena x berhenti main dan upload markah yg tinggi... x lama lagi dah nak habis tournament ni...

  5. #15
    Just Register
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Kill Shot Legacy VS Sky Invasion Mana satu best?

    Quote Originally Posted by Tukok View Post
    Dulu pernah main sky invasion tapi kalah dlm pertandingan itu...
    game hero ada baru game ke? kali ini hadiah cash berapa?
    dah habis game hero pertama tu jgn kata... skrg dah game hero ketiga... cepat main sebelum habis...
    dulu dah lepas jadi skrg nak menang 100,000 hadiah!! jika mmg dpt pertama aku nak beli kereta...

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts