+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Se7en Gear Competition

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Se7en Gear Competition

    Baru-baru ni aku dengar orang duk cakap pasal ni Se7en Gear competition. Ni apa sebenarnya sbb aku pun selalu jugak duk main mobile game apps ni
    tapi x tahu sangat pasal competition ni. Sebab selalunya kalau main mobile game apps ni yg dpt pun bnyk point je pastu jadi highest rank je.

  2. #2
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Baru-baru ni aku dengar orang duk cakap pasal ni Se7en Gear competition. Ni apa sebenarnya sbb aku pun selalu jugak duk main mobile game apps ni
    tapi x tahu sangat pasal competition ni. Sebab selalunya kalau main mobile game apps ni yg dpt pun bnyk point je pastu jadi highest rank je.
    Sekarang ni yg latest ni laa Se7en Gear competition sbb nnti boleh dpt cash prizes kalau x silap. Kau ni mesti duk main dota lagi. Dota dah ketinggalan zaman dah bro. Move on laa game lain pulak.

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Baru-baru ni aku dengar orang duk cakap pasal ni Se7en Gear competition. Ni apa sebenarnya sbb aku pun selalu jugak duk main mobile game apps ni
    tapi x tahu sangat pasal competition ni. Sebab selalunya kalau main mobile game apps ni yg dpt pun bnyk point je pastu jadi highest rank je.
    aku pun pernah dengar se7en Gear competition ni dari kawan aku yang sedang main game ni...tapi aku pun dengar nak main games ni ada terma dan syarat baru daapt main
    jadi sesiapa yang tau terma dan syarat tu boleh bagi tau tak?

  4. #4
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Baru-baru ni aku dengar orang duk cakap pasal ni Se7en Gear competition. Ni apa sebenarnya sbb aku pun selalu jugak duk main mobile game apps ni
    tapi x tahu sangat pasal competition ni. Sebab selalunya kalau main mobile game apps ni yg dpt pun bnyk point je pastu jadi highest rank je.
    Itu laa. Jarang duk dengar mobile game ni siap ada hadiah berupa duit cenggini. Kalau game biasa ni dpt point je bnyk takpun tinggi kat score je. Aku dengar game Se7en Gear ni ada game hero tournament nnti pastu siap ada competition utk cari winner. Kena join jugak ni. Mana tahu luck aku dpt hadiah main game ni.

  5. #5
    Just Register
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Iqmal View Post
    Itu laa. Jarang duk dengar mobile game ni siap ada hadiah berupa duit cenggini. Kalau game biasa ni dpt point je bnyk takpun tinggi kat score je. Aku dengar game Se7en Gear ni ada game hero tournament nnti pastu siap ada competition utk cari winner. Kena join jugak ni. Mana tahu luck aku dpt hadiah main game ni.
    Banyak jugak hadiah duit yg diorang nak bagi kat pemenang tu, kalau x silap aku dalam RM500K jugaklah pastu ada hadiah lain jugak. Uishh ni kerja aku nanti duk main game Se7en Gear je nnti. Kena practice ni sbb nak masuk jugak Game hero tournament tu. Bukan senang nak dpt chance mcm ni. Sekali setahun je ada competition game macam ni.

  6. #6
    Just Register Aliff55's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Dafie12 View Post
    Baru-baru ni aku dengar orang duk cakap pasal ni Se7en Gear competition. Ni apa sebenarnya sbb aku pun selalu jugak duk main mobile game apps ni
    tapi x tahu sangat pasal competition ni. Sebab selalunya kalau main mobile game apps ni yg dpt pun bnyk point je pastu jadi highest rank je.
    I pun x tahu sangat game ni , laaa xyah la join klaw bukan gamer yg hebat
    kenalah sampai rank yang tinggi baru kita dapat hadiah nnt bazirkan masa juga

  7. #7
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Janet Choo View Post
    Banyak jugak hadiah duit yg diorang nak bagi kat pemenang tu, kalau x silap aku dalam RM500K jugaklah pastu ada hadiah lain jugak. Uishh ni kerja aku nanti duk main game Se7en Gear je nnti. Kena practice ni sbb nak masuk jugak Game hero tournament tu. Bukan senang nak dpt chance mcm ni. Sekali setahun je ada competition game macam ni.
    yuo emmang betul ni..games ni ada sediakan kan hadiah untuk setiap level tapi setiap level pun cash money yang berbeza tau
    jadi jangan risau main games xdapat hadiah...yang aku tahu games competition ni ada rank sebanyak 51 tau..memang nak join games ni untuk memenangi hadiah yang istimewa tu

  8. #8
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by siti zeeliana View Post
    yuo emmang betul ni..games ni ada sediakan kan hadiah untuk setiap level tapi setiap level pun cash money yang berbeza tau
    jadi jangan risau main games xdapat hadiah...yang aku tahu games competition ni ada rank sebanyak 51 tau..memang nak join games ni untuk memenangi hadiah yang istimewa tu
    main game pon boleh dpt cash ke , betul ke tak ? biasa aq mmbr aq main game buat battling je dgn kawan2 ke mcm tu ..
    tapi ko ckp tu mcm berbeza je ... mcm nak join jugak lar ..telko apa yg buat pertanding game ni ???

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Janet Choo View Post
    Banyak jugak hadiah duit yg diorang nak bagi kat pemenang tu, kalau x silap aku dalam RM500K jugaklah pastu ada hadiah lain jugak. Uishh ni kerja aku nanti duk main game Se7en Gear je nnti. Kena practice ni sbb nak masuk jugak Game hero tournament tu. Bukan senang nak dpt chance mcm ni. Sekali setahun je ada competition game macam ni.

    Memang laa nampak banyak tapi x semestinya dapat. Ni semua mesti macam scam punya. Tabur janji2 manis, hadiah duit bagai tapi bukan senang pun nak dapat duit tu. Macam MLM laa ni. Tak logik laa main mobile games je dpt bnyk hadiah, pastu kena caj game banyak pulak tu.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Se7en Gear Competition

    Quote Originally Posted by Camelia View Post
    Sekarang ni yg latest ni laa Se7en Gear competition sbb nnti boleh dpt cash prizes kalau x silap. Kau ni mesti duk main dota lagi. Dota dah ketinggalan zaman dah bro. Move on laa game lain pulak.
    Serius laa dapat cash prizes sebab jarang aku dengar mobile game siap ada hadiah duit ni. Kena pergi try ni mana tahu ada luck pastu menang duit beribu pulak tu.
    Bukan senang ada peluang macam ni weii.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts