+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: i want to know celcom xpax more detail

  1. #11
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    Quote Originally Posted by siti zeeliana View Post
    aku rasa xbanyak orang guna xpax kaw-kaw ni kerana ia ada had kepada umur untuk pengguna..tapi kawan aku nak tahu macam mana internet data boleh dapat ? xpax akw kaw ni beri berapa lama untuk extra 50% interent ada tu kepada pengguna?
    brbaloi ke plan ni?law ko btol2 nk guna btter ko survey yg lain sma..tkut nyesal nnt,kot ada yg lg murah ke..byk je yg buat offer camni.

  2. #12
    Just Register
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    Quote Originally Posted by mikail View Post
    brbaloi ke plan ni?law ko btol2 nk guna btter ko survey yg lain sma..tkut nyesal nnt,kot ada yg lg murah ke..byk je yg buat offer camni.
    klu ko msih study mmg brbaloi...bnda murah spe yg xnk..student kn suma nk jimat...mmg ada yg ofer mcm ni,tp stakat ni aku tgok yg ni yg plg murah..laen tu ada,mhal pastu data tak byk pon..ni stiap kli ko purchase plan ni ko dapat 50% free data,mn ada plan lain bg free mcm ni..murah pstu dpt lg free.

  3. #13
    Junior Member mikail's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: i want to know celcom xpax more detail

    Quote Originally Posted by villy View Post
    klu ko msih study mmg brbaloi...bnda murah spe yg xnk..student kn suma nk jimat...mmg ada yg ofer mcm ni,tp stakat ni aku tgok yg ni yg plg murah..laen tu ada,mhal pastu data tak byk pon..ni stiap kli ko purchase plan ni ko dapat 50% free data,mn ada plan lain bg free mcm ni..murah pstu dpt lg free.
    owh..kalau stiap kali bli prepaid dpt 50% msih bole diprtimbgkan la..hmmm..boleh try la.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts