+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: pelancaran iPhone 7 !

  1. #1
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Cool pelancaran iPhone 7 !

    esok pelancaran iphone 7 lah krang dekat Sunway Pyramid pukul 7am!
    untuk yang tak sempat daftar tu sila lah bergerak kesane ye!
    ade lucky draw jugak katenye...!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    pagi ni mase i nak pergi kerja tadi i nampak ade ramai orang dekat Sunway Pyramid...pukul 6pagi kot...!then i sampai ofis my colleague told me rupanya ada launching iphone 7 hari ni....

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    hye!
    nak tanye sikit,ade tak sesiapa yang dah guna plan First Gold?
    dengar citer ade add 2 gb.betul ke?

  4. #4
    Vectorian
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    Quote Originally Posted by totoca View Post
    hye!
    nak tanye sikit,ade tak sesiapa yang dah guna plan First Gold?
    dengar citer ade add 2 gb.betul ke?
    memang dpt extra 2gb tapi monthly rasenye expensive sgt la,RM98.
    tapi x tau la kalau org lain rase cheap tapi byk jugak la previlage yg die bagi.
    sepupu saye dah ambik plan ni mase launch iphone 7 kat Sunway Pyramid hari tu.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    Quote Originally Posted by fatthippo View Post
    memang dpt extra 2gb tapi monthly rasenye expensive sgt la,RM98.
    tapi x tau la kalau org lain rase cheap tapi byk jugak la previlage yg die bagi.
    sepupu saye dah ambik plan ni mase launch iphone 7 kat Sunway Pyramid hari tu.
    mahal tuu mmg mahal tp ada plan yg mahal tp tak berbaloi xbnyk yg menarik .. yg nii bayar mahal kira berbaloi laa sbb byk previlage lps tuu data tak hbs pun blh carry forward tuk bulan seterusnya ..haa kann berbaloi jgk laa klua duit haha

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    aq masih pakai iphone 4 je

  7. #7
    Just Register peribahasa's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    gempak wey iphone 7 ni!tapi aku beli ngan pakej skali mase beli dekat Sunway ngan member aku hari tu.rase tak rudi der aku ambik pakej First Gold!boleh Whatsapp ngan Yonder Music tanpa had!

  8. #8
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    Quote Originally Posted by totoca View Post
    aq masih pakai iphone 4 je
    cian nye die.............................beli je la i7 pastu pakai la plan Celcom boleh dpt byk data.......................hahahahahhaa

  9. #9
    Vectorian
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    Quote Originally Posted by peribahasa View Post
    gempak wey iphone 7 ni!tapi aku beli ngan pakej skali mase beli dekat Sunway ngan member aku hari tu.rase tak rugi der aku ambik pakej First Gold!boleh Whatsapp ngan Yonder Music tanpa had!
    memang la.
    tapi bagi saya agak mahal la even dapat bende2 yang unlimited tu.haih.
    Last edited by fatthippo; 10-20-2016 at 05:28 PM. Reason: wrong spelling

  10. #10
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: pelancaran iPhone 7 !

    Quote Originally Posted by fatthippo View Post
    memang la.
    tapi bagi saya agak mahal la even dapat bende2 yang unlimited tu.haih.
    x mahal la kalau diikutkan............cuma RM98 untuk 12gb data..........memang susah nak habis pun data tu........

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts