+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: plan postpaid celcom first gold

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    plan postpaid celcom first gold

    aku baru tahu yg plan postpaid first gold tengah murah..tapi still murah ke smpai skrg..aku ni ketinggalan zaman...lambat tahu..klw ada share2 laa k..and nk tahu juga apa benefit guna plan ni?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    aku baru tahu yg plan postpaid first gold tengah murah..tapi still murah ke smpai skrg..aku ni ketinggalan zaman...lambat tahu..klw ada share2 laa k..and nk tahu juga apa benefit guna plan ni?
    still murah lagi 31 may last day..banyak benefit pkai first gold ni..lagi pon tahun ni rmai pilih plan ni dh..

  3. #3
    Just Register
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    bagus ke pkai plan ni??plan ni berbeza ke dgn plan2 lain ke??

  4. #4
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by afiqz View Post
    bagus ke pkai plan ni??plan ni berbeza ke dgn plan2 lain ke??
    so far plan first gold laa sgt ok..semua plan berbeza klw first gold ni ada free weekend internet..dan juga free younder music tww

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    ikut keselesaan nk pkai mana satu..family aku semua pkai plan first gold..soo aku laa yg lambat join..so dh 1 bln aku pkai mmg takda maslah line pon even kt pulau time holiday..

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    ni detail ttg plan first gold...


    Click image for larger version

Name:	748-483-gold_all_c_usp.jpg
Views:	9
Size:	64.6 KB
ID:	1103

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    wow 10gb banyak tu tu pon tak le abis kan yg penting boleh main ape2 tanpa nk jimat2 ^^

  8. #8
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    sama laa aku aku dh pkai hampir satu bulan dh puas main mcm2 data still banyak lagi..sebaiklaa boleh bawa ke bln dpn..jimat ahh

  9. #9
    Just Register
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    wah bnyk plk puji psl celcom first gold kt sini umobile p70 lagi ok guna kt area bandar..

  10. #10
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by azuazri View Post
    wah bnyk plk puji psl celcom first gold kt sini umobile p70 lagi ok guna kt area bandar..
    bukan puji tapi mmg betulpon yg celcom first gold mmg ok dan puas hati bila pkai..blm cuba blm tahu kn2..

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts