+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: plan postpaid celcom first gold

  1. #21
    Just Register
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by fius View Post
    kawan ni dan kawan tu guna telco apa??lepas tu u pilih satu drpd kedua2 plan yg kawan u mention...bagi saya,saya pilih plan yg x ade contract punya..
    kawan saya satu guna telco C satu lagi guna telco M....ade ape plan yg x ade contract?(sorry,saya x berapa ambil tau pasal plan)

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by terisa View Post
    kawan saya satu guna telco C satu lagi guna telco M....ade ape plan yg x ade contract?(sorry,saya x berapa ambil tau pasal plan)
    skrg plan banyak sudah x ade contract..hanya beberapa plan ade contract...celcom first gold ni juga x ade contract..i rase u blh pakai sebab kawan u pun pakai celcom kan?

  3. #23
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    mcm mane dengan coverage celcom ni? masing2 telco ckap sume bagus, tapi aku tak pasti mane satu, hahaha..

  4. #24
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: plan postpaid celcom first gold

    Quote Originally Posted by heppu View Post
    mcm mane dengan coverage celcom ni? masing2 telco ckap sume bagus, tapi aku tak pasti mane satu, hahaha..
    kau tak pasti mane satu line ok ke? tengok lah kwsn masing² tapi yg aku tahu semua kwsn aku pergi banyak yang ade line celcom, dan line dia stabil .. aku pernah pergi air terjun dgn kwn aku, tapi dia punya line takde, so aku punya line jadi mangsa kat air terjun tuh :P ahahaha, so far aku dah pkai celcom 2 tahun, 3 bulan lepas baru aku pakai postpaid first gold ni memang memenuhi citarasa aku.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts