+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: 4G LTE smartphone model di celcom!!!

  1. #11
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: 4G LTE smartphone model di celcom!!!

    hahaha, bijak sagat nie, kau amik phone ape je? kau pelanggan celcom yang lebih setahun atau kurang dari setahun tuh?

  2. #12
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: 4G LTE smartphone model di celcom!!!

    Quote Originally Posted by melindaapang View Post
    hahaha, bijak sagat nie, kau amik phone ape je? kau pelanggan celcom yang lebih setahun atau kurang dari setahun tuh?
    aku lebih dari setahun user, so untung kat aku tak payah bayar lebih mcm org yg baru nk register celcom :P, sbb plan ni takde terikat dgn mane-2 kontrak kan so bagus la bayar phone bulan :P

  3. #13
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    1

    Re: 4G LTE smartphone model di celcom!!!

    untung aar ahahaha....
    -:-

  4. #14
    Junior Member DrAnie's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: 4G LTE smartphone model di celcom!!!

    skr masih ade tak?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts