+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Perlu bantuan!

  1. #21
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by GigiLala View Post
    dengar kata rakan sekerja, line celcom x slalu ade. Celcom ngan xpax kn…Dia komen kekdg opis pun xde line. Ntah kene mengena dgn ramai pelanggan celcom br ke pape…
    ye ke? aku oakai elok je x de pape masalah pun..
    lagi la aku dok kampung kat beranang yg kwasan prkampungan
    kiri kanan hutan bila mala gelap gelita haha
    laju je internet xpax ni..haha

  2. #22
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by johnweak View Post
    sedap jari kau je menaip cakap tak laku kannn??
    bkn tak laku tapi byk permintaan..
    lagi pun ok ape.. xpax tolong org utk bajet perbelanjaan org malaysia
    dari dorang amek tah pape plan yg mahal tapi line teruk tu semua better plan dorang
    lagi pun plan dia nice ape utk org yg belajar tapi nak pakai internet utk keperluan dorang
    betul aku sokong sebab plan prepaid mane je yg boleh bawak baki internet kite utk ke
    bulan yg seterusnya.. unlimited calls pulak tu utk xpax n celcom..
    lepas tu 60 minit free utk telco lain.. mmg cun la bagi aku
    sebab family aku n kawan2 rapat aku semua pkai xpax n celcom
    rm 68 je

  3. #23
    Just Register Fongmeigun's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    ka rumah i pun cepat je. bagi i tak ada masalah la. i sekeluarge pun gunakan xpax

  4. #24
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    kalau korang nak pakai paling murah punya pakej kat xpax magic sim ni,
    pakej bulanan L la paling ok kalau jenis uma dah ade wifi nak data internet kat luar je
    Rm 38, 4gb tahan 30 hari babe! free unlimited calls utk celcom ke xpax..

  5. #25
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    ouhhh.. kalau dulu x silap akue dorang punya sim mcm telco2 lain la prepaid dia
    sekarang dah ada mcam2 tuu dorang ada internet burung hantu lagi x?
    ade apa lagi pakej n offer dorqang bagi utk sim baru ni????

  6. #26
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by totoca View Post
    ouhhh.. kalau dulu x silap akue dorang punya sim mcm telco2 lain la prepaid dia
    sekarang dah ada mcam2 tuu dorang ada internet burung hantu lagi x?
    ade apa lagi pakej n offer dorqang bagi utk sim baru ni????
    still ada lagi babe unlimited, rm 5 je murah gila kan tapi tgh promo la
    sampai 7 julai 2016 ni je kena cepat la kalau nak
    lepas tu boleh dapat free internet utk access waze kau tu
    balik raya pun senang nak pegi beraya rumah orang pun senang kalau tak tau jalan,
    boleh refer waze hahaha

  7. #27
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by johnweak View Post
    still ada lagi babe unlimited, rm 5 je murah gila kan tapi tgh promo la
    sampai 7 julai 2016 ni je kena cepat la kalau nak
    lepas tu boleh dapat free internet utk access waze kau tu
    balik raya pun senang nak pegi beraya rumah orang pun senang kalau tak tau jalan,
    boleh refer waze hahaha
    hahaha balik raya guna waze sesaje pun nice jgak
    eh, mmg berbaloi la utk student mcm aku gak hehe
    thanks bro sbab bagi cadangan

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts