+ Reply to Thread
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Perlu bantuan!

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Perlu bantuan!

    ari tu mak aku beritahu hendak sign telco pakej utk laman web. beliau kata bahawa cuma nk telco pakej yg termurah
    inilah masalah aku, aku xtau pakej yg mana diberi ngan harga yg berpatutan
    minta rekomen sikit. terima kasih

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    ala sume telco pun sama je
    sume kata sendiri plg cepat, terbaik, rangkaian terluas
    tipu je

  3. #3
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    ari tu mak aku beritahu hendak sign telco pakej utk laman web. beliau kata bahawa cuma nk telco pakej yg termurah
    inilah masalah aku, aku xtau pakej yg mana diberi ngan harga yg berpatutan
    minta rekomen sikit. terima kasih
    mungkin kamu nak semak dulu telco yg mana satu plg kuat rangkaian di area kamu
    kalau tidah semurah mana pun tak guna kalau line lambat

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by dreschan View Post
    mungkin kamu nak semak dulu telco yg mana satu plg kuat rangkaian di area kamu
    kalau tidah semurah mana pun tak guna kalau line lambat
    betul juga..tp line kat sini dgr kata jiran celcom yg je jln
    cam mana pandangan kamu

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    betul juga..tp line kat sini dgr kata jiran celcom yg je jln
    cam mana pandangan kamu
    skrg hanya ada first blue/gold je yg blh sign up
    kalau prepaid blh amik magic sim dgn burung hantu sekali
    Last edited by blaalaaa; 12-11-2015 at 06:25 PM.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    burung hantu?? ape yg sim kad sampai ada burung hantu?
    mintak sedikit penjelasan..ni prepaid ke postpaid?
    Last edited by bazaoyu; 12-11-2015 at 06:31 PM.

  7. #7
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    burung hantu maksudnya blh layar waktu tgh mlm
    dr pukul 1am-7am unlimited!! takyah takut kena telan kredit
    Last edited by dreschan; 12-11-2015 at 06:29 PM.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    burung hantu?? ape yg sim kad sampai ada burung hantu?
    mintak sedikit penjelasan..ni prepaid ke postpaid?
    prepaid bro kalau skrg amik prepaid mrk blh dapat free tiket wayang!!
    lihat sini https://www.xpax.com.my/freemovies

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by dreschan View Post
    burung hantu maksudnya blh layar waktu tgh mlm
    dr pukul 1am-7am unlimited!! takyah takut kena telan kredit
    rupanya cam tu!! tgh mlm speed bih cepat kan?
    unlimited tu yg syok!!

  10. #10
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    rupanya cam tu!! tgh mlm speed bih cepat kan?
    unlimited tu yg syok!!
    byk yg tak henti layar pd waktu tu tp speed mmg cepat
    ari tu kawan kata sedut 3gb movie dlm 10minit je
    skrg amik xpax dpt free tiket wayang, hanya perlu daftar kat web mereka

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts