+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Perlu bantuan!

  1. #11
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by dreschan View Post
    byk yg tak henti layar pd waktu tu tp speed mmg cepat
    ari tu kawan kata sedut 3gb movie dlm 10minit je
    skrg amik xpax dpt free tiket wayang, hanya perlu daftar kat web mereka
    tq byk info yg ko bagi
    akan beli nnt kat kedai dan mlm ni movie la kan haha

  2. #12
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Korang tau tak yg xpax ade magic sim yg boleh dikira cut bajet budak2 sekolah dgn budak2 U??
    sebab aku nak try cume tak tau apa lagi yg dorang tawarkan..

  3. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by heppu View Post
    Korang tau tak yg xpax ade magic sim yg boleh dikira cut bajet budak2 sekolah dgn budak2 U??
    sebab aku nak try cume tak tau apa lagi yg dorang tawarkan..
    Eh betul ke? sbb akue yg student ni pn tatau pasal xpax ni?
    iklan ke ape ke tade pun
    ape yg xpax ade? plan prepaid kan ni? biase la akue pkai youth dri M..

  4. #14
    Member heppu's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Betul tak tipuu.. baru je dapat tau minggu lepas pasal bende ni..
    sebab tu aku nak tau apa je yg ada kat dalam plan tu
    best ke x ke
    kalau ada2 sapa yg baca komen aku ni yg tau, tolong la share2 ehh hahaha

  5. #15
    Member milooaiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Kenapa ek ak tgk celcom byk sgt buat plan baru? macam2 lah diorg try nak tarik org beli no diorg
    hahah taq laku kowt.. sebab tue byk sgt benda baru diorg nak keluarkan dalam tahun yg same gelojoh
    loser betui ! kahkahkah

  6. #16
    Just Register
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    hey kwn, ade sape yg pakai Celcom XPAX? tlg bagi comment sikit, hehe

  7. #17
    Just Register
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Sapa tengah pakai XPAX Celcom? nak tanye itu Yonder music, ada tak lagu Melayu?

  8. #18
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by milooaiss View Post
    Kenapa ek ak tgk celcom byk sgt buat plan baru? macam2 lah diorg try nak tarik org beli no diorg
    hahah taq laku kowt.. sebab tue byk sgt benda baru diorg nak keluarkan dalam tahun yg same gelojoh
    loser betui ! kahkahkah
    sedap jari kau je menaip cakap tak laku kannn??
    bkn tak laku tapi byk permintaan..
    lagi pun ok ape.. xpax tolong org utk bajet perbelanjaan org malaysia
    dari dorang amek tah pape plan yg mahal tapi line teruk tu semua better plan dorang
    lagi pun plan dia nice ape utk org yg belajar tapi nak pakai internet utk keperluan dorang

  9. #19
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    Quote Originally Posted by Rashdan991 View Post
    Sapa tengah pakai XPAX Celcom? nak tanye itu Yonder music, ada tak lagu Melayu?
    mesti lah ade bro.. haha
    aku pakai je sekarang xpax ni boleh tahan
    Yonder Music dpt unlimited tuuuu.. mmg setiap hari aku bukak yonder music lah dgr lagu

  10. #20
    Just Register
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Perlu bantuan!

    dengar kata rakan sekerja, line celcom x slalu ade. Celcom ngan xpax kn…Dia komen kekdg opis pun xde line. Ntah kene mengena dgn ramai pelanggan celcom br ke pape…

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts