+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

  1. #1
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    23
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,258
    Thanked 1,021 Times in 383 Posts
    Downloads
    250
    Uploads
    327

    Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    ..
    via speckyboy.com
    .
    | | | |

  2. The Following 4 Users Say Thank You to vectorism For This Useful Post:

    creativcolor (04-20-2012), fqemo (04-09-2012), hunter1 (04-24-2012), Palacca (04-21-2012)

  3. #2
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39

    Re: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    TT ada akaun pinterest tak?? huhuhu

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  4. #3
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    23
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,258
    Thanked 1,021 Times in 383 Posts
    Downloads
    250
    Uploads
    327

    Re: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    Quote Originally Posted by creativcolor View Post
    TT ada akaun pinterest tak?? huhuhu
    takde..
    leceh laa nak nak mintak invite˛ ni.. huhu..
    tggu jer laa dia open nnt..

    p/s: too much social networks will make ya krazee.. lol
    .
    | | | |

  5. #4
    asrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    529
    My Mood
    Aggressive
    Thanks
    306
    Thanked 239 Times in 130 Posts
    Downloads
    90
    Uploads
    16

    Re: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    aku penin....infografik ni buat sndri ke?
    atau mmg ade blaja buat research comeout with this?

  6. #5
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    23
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,258
    Thanked 1,021 Times in 383 Posts
    Downloads
    250
    Uploads
    327

    Re: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    Quote Originally Posted by asrie View Post
    aku penin....infografik ni buat sndri ke?
    atau mmg ade blaja buat research comeout with this?
    ntah tu kene tanye student grafik, ada blajar buat ker masa study..

    infografik dlm net kebanyakan diorg individu / company yg buat sendiri..
    diorg ni jenis fulltime business online.. business online mesti kene tarik visitors dtg..
    infografik ni salah satu strategy utk attract visitors (prospek) a.k.a clients..
    dtg ke website diorg & diorg leh promote service2 yg dioffer..
    dlm 1juta visitors yg dtg mesti sangkut at least 1% pon dah cukup bnyk sebulan..

    so infografik adalah salah satu (dari bnyk cara) tarikan terarah btol ke ayatni (targeted marketing)..
    tp research & grafik kene power.. supaya org yg tengok akan share ke ribu˛ friends / followers diorg..
    begitulaa seterusnya sampaila berjuta˛ huhu..

    dlm kes di atas, pinterest, mungkin company tu sendiri yg buat, atau dia upah company lain buat tak sure..
    semata2 utk promote pinterest tu sendiri.. bila info dia power, org cam kita akan terpengaruh & join..
    bile graft user diorg dah sama level ngan 'big taikun', diorg akan boleh duduk sama tinggi berdiri sama rendah ngan fb, gugel, blablabla..
    huhuhu..

    apa yg dishare di sini skadar utk kita baca info˛ berguna dlm infografik˛ tu..
    supaya kita (diri aku sendiri sbnrnye) tau perkembangan dunia it ; )
    .
    | | | |

  7. The Following 2 Users Say Thank You to vectorism For This Useful Post:

    creativcolor (04-23-2012), fqemo (04-22-2012)

  8. #6
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39

    Re: Whats The BIG Deal With.. Pinterest [Infographic]

    Quote Originally Posted by asrie View Post
    aku penin....infografik ni buat sndri ke?
    atau mmg ade blaja buat research comeout with this?

    aku ada buat sendiri... hehehe
    aku tak pernah pun belajar buat infografik... blajar grafik pun tak pernah.. XD

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  9. The Following User Says Thank You to creativcolor For This Useful Post:

    vectorism (04-23-2012)

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts