+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Salam...tlg bantu!!!!!!!!urgent!!!!!huhuhu...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    My Mood
    Busy
    Thanks
    3
    Thanked 10 Times in 5 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    2

    Salam...tlg bantu!!!!!!!!urgent!!!!!huhuhu...

    Saya dh design macam ni...tp JHEAIK xnk mcm ni...mcm ni diorg gtw utk cover nk dapat hidayah...cz ada sinaran matahari...senja mcm 2....
    plezzzz...sy saya abis idea dh...dh ar urgent ni..sape ada vector or psd,jpg ke...tlg share plezzzz....
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    fqemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selangor, Selangor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    371
    My Mood
    Sick
    Thanks
    784
    Thanked 342 Times in 183 Posts
    Downloads
    227
    Uploads
    408

    Re: Salam...tlg bantu!!!!!!!!urgent!!!!!huhuhu...

    just nak bg pendapat peribadi.. kalau aku, aku buat background api, lepas tu ade tangan meronta-ronta.. memang kebanyakkan buku buat camtu, tapi try buat style lain.. idea same, cara berlainan..

    Last edited by fqemo; 02-29-2012 at 06:21 PM.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to fqemo For This Useful Post:

    asrie (03-01-2012), creativcolor (03-01-2012), vectorism (02-29-2012)

  4. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    15
    My Mood
    Busy
    Thanks
    3
    Thanked 10 Times in 5 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    2

    Re: Salam...tlg bantu!!!!!!!!urgent!!!!!huhuhu...

    Quote Originally Posted by fqemo View Post
    just nak bg pendapat peribadi.. kalau aku, aku buat background api, lepas tu ade tangan meronta-ronta.. memang kebanyakkan buku buat camtu, tapi try buat style lain.. idea same, cara berlainan..

    tq fqemo....lh x saya nk background kawah gunung berapi tu...pyh ar nk cari bg mcm ni....

  5. #4
    asrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    529
    My Mood
    Aggressive
    Thanks
    306
    Thanked 239 Times in 130 Posts
    Downloads
    85
    Uploads
    16

    Re: Salam...tlg bantu!!!!!!!!urgent!!!!!huhuhu...

    tgk pada previous thread ko, ko ckp dorg nak tgn yg sedang berdoa?

    idea fqemo tu ok jugak..ala, ko amik crop skit je dari gamba kawah berapi tu yg fqemo bagi tu da ok..

    takpun api2, dan tgn sedang berdoa..

  6. The Following User Says Thank You to asrie For This Useful Post:

    vectorism (03-01-2012)

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts