+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37

Thread: makin banyak pulak ikaln xpax ni

  1. #31
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by makcik cleaner View Post
    dlm paper ada, dlm radio ada, dlm tv ada, tiap2 hari lak tu. promo bnyk ni btul murah ke xpax internet plan non stop ni? ada sape pnah guna?
    skrg i guna, data sgt cpt dn lancar. tu ada free data skrg. 10GB .

  2. The Following User Says Thank You to faizah For This Useful Post:

    vectorism (10-11-2016)

  3. #32
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by tashim View Post
    ya, skrg byk telco keluar tu plan yg murah, sprt celcom yg baru keluar tu turbo plan dan tu burung hantu . Celcom kasi free data bagi mlm
    tu sgt sesuai bg org yg tak mau tidur . blh guna data dowload tu wayang.

  4. #33
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    celcom mmg baik sgt sebab ade free data, call dn murah! celcom free 10GB pada 1am hingga 7am! tak perlu tidur je !

  5. #34
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    siapa tau bgmana tukar kpd celcom turbo plan jika i guna magic sim skrg?

  6. #35
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    celcom burung hantu plan sama dgn dulu pya? tu free data ada apa syarat?

  7. #36
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by jhoo View Post
    siapa tau bgmana tukar kpd celcom turbo plan jika i guna magic sim skrg?
    Awak boleh pergi ke mana-mana celcom punya kaunter tanya je

  8. #37
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by rizalshah View Post
    celcom burung hantu plan sama dgn dulu pya? tu free data ada apa syarat?
    Tak ada apa-apa syarat kan? Hanya awaklah pengguna prepaid dia.

  9. The Following User Says Thank You to Queenie123 For This Useful Post:

    vectorism (10-11-2016)

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts