+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Thread: makin banyak pulak ikaln xpax ni

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by pikochew View Post
    kalau compare ngan telco lain mana lg murah? mmber aku ckp maxis murah gak. coverage ok
    Erm. Telco tu rasanya ok je la.. Mahal jugak.. Aku lebih suka celcom sikit.. Line memang stable dulu mahal la.. Tapi skrg murah tu.. Tengok ko nk apa la.. Call ke data ke...

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Nk compare memang susah nk cakap.. Selalu ada plan baru.. X kan nk selalu guna plan lain, tengok family dengan tempat keja ko biasanya guna telco mana

  3. #23
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Ya hari ini memang banyak iklan abt xpax ini, saya punya kawan cakap ada 10% rebate untuk topup dalam 11street. Sesiapa sudah cuba?

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Skrg dah kluar XpaxTurbo plan , free 10gb tapi hanya malam 1am-7am je lah...... spe guna data masa tengah malam alamak..

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by mazelan View Post
    ade byk pelan murah skr,tap saya rasa semua tak blh guna, kena bayar mahal sikit utk pelan bagus.
    yalah Plan XpaxTurbo skrg free 10gb/bulan tpi guna masa tengah malam je, siape guna data ni masa tidur??

  6. #26
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by miriam View Post
    ouh ni.. Ak pon nmpak ni.. Klau compare dr dulu, skrg pelan ni tgh jd lebih murahhh!
    ya, skrg byk telco keluar tu plan yg murah, sprt celcom yg baru keluar tu turbo plan dan tu burung hantu . Celcom kasi free data bagi mlm

  7. #27
    Just Register
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by Allena123 View Post
    Ya hari ini memang banyak iklan abt xpax ini, saya punya kawan cakap ada 10% rebate untuk topup dalam 11street. Sesiapa sudah cuba?
    i juga dengar, kawan i sdh cuba, dia ckp sgt berbaloi. Jom cubalah jika u guna celcom .

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by makcik cleaner View Post
    dlm paper ada, dlm radio ada, dlm tv ada, tiap2 hari lak tu. promo bnyk ni btul murah ke xpax internet plan non stop ni? ada sape pnah guna?
    Saya sedang guna xpax ini, line dia baik betul, ada promosi juga jika awak topup dengan 11street

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by Meracle View Post
    yalah Plan XpaxTurbo skrg free 10gb/bulan tpi guna masa tengah malam je, siape guna data ni masa tidur??
    Tapi masih baik daripada apa-apa pun tak ada kan hahaha

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: makin banyak pulak ikaln xpax ni

    Quote Originally Posted by Semir View Post
    Erm. Telco tu rasanya ok je la.. Mahal jugak.. Aku lebih suka celcom sikit.. Line memang stable dulu mahal la.. Tapi skrg murah tu.. Tengok ko nk apa la.. Call ke data ke...
    Yeah celcom sekarang punya plan agak berbaloi. Saya juga bertukar ke celcom bulan lepas je

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts