+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    korang tau x kadar pangilan dr outstation? Ak terpaksa pg thailand utk 2 minggu, xley bawak kluarga.. (Bos x bg).. ak nk panggil balik dr thailand sbb anak ak xley tido tanpa ak bercerita.. ape kadar pangillan dr thai-malaysia? ak xley claim kat bill kalau call peribadi

  2. #2
    Member milooaiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    Quote Originally Posted by pikochew View Post
    korang tau x kadar pangilan dr outstation? Ak terpaksa pg thailand utk 2 minggu, xley bawak kluarga.. (Bos x bg).. ak nk panggil balik dr thailand sbb anak ak xley tido tanpa ak bercerita.. ape kadar pangillan dr thai-malaysia? ak xley claim kat bill kalau call peribadi
    aku penah tgk iklan xpax utk idd rate kat website dia.. boleh la nk try.. rate murah gila kot.. bnyk gak list negara yg rate murah2..
    kau cek sini kalau nk detail..
    http://www.xpax.com.my/idd_prepaidcoveragerates

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    Quote Originally Posted by pikochew View Post
    korang tau x kadar pangilan dr outstation? Ak terpaksa pg thailand utk 2 minggu, xley bawak kluarga.. (Bos x bg).. ak nk panggil balik dr thailand sbb anak ak xley tido tanpa ak bercerita.. ape kadar pangillan dr thai-malaysia? ak xley claim kat bill kalau call peribadi
    pakai ja xpax prepaid.. la ni depa wat plan murah utk idd.. kalau ampa call dr thai ke malaysia kena caj 6sen ja 30 saat.. ampa p website xpax cek tgk detail mcm mana

  4. #4
    Junior Member vegeta's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    pakai ja xpax prepaid.. la ni depa wat plan murah utk idd.. kalau ampa call dr thai ke malaysia kena caj 6sen ja 30 saat.. ampa p website xpax cek tgk detail mcm mana
    skrg kite xya IDD call la syg ooi.. All is in the internet tau tak.. Modern ah skit.. Ade skype, facetime, wechat.. Ko nk rugi duit IDD buat ape….

  5. #5
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    ada gak terbaca psl plan ni.. for me ok la.. not bad.. sapa2 yg g obersi senang nk call org trsayang kt kmpung.. sbb murah

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    bnyk gak negara yg dpt rate murah idd ni. dlm 240 lebih.. yg spesel ada dlm 12 ngara yg kita boley call murah gila dr malaysia. kalau kau g tailand rate org nk call kau pakai idd plan ni murah gila bai.. 6sen 30saat.. seminit baru 12 sen bai.. boley la anak kau bgayut ngan kau malam2..

  7. #7
    Vectorian
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    tol gak. murah mcm ni baik call direct je pakai idd xpax ni.. call pakai tenet mcm viber ke wechat ke kdg2 mudah putus.. slow. suara x jelas

  8. #8
    Member johnweak's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    mmg murah sgt ke pelan xpax ni? dah compare ngan yg lain.. hotlink ke digi ke

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    Quote Originally Posted by bazaoyu View Post
    bnyk gak negara yg dpt rate murah idd ni. dlm 240 lebih.. yg spesel ada dlm 12 ngara yg kita boley call murah gila dr malaysia. kalau kau g tailand rate org nk call kau pakai idd plan ni murah gila bai.. 6sen 30saat.. seminit baru 12 sen bai.. boley la anak kau bgayut ngan kau malam2..
    oh. call rate idd xpax ni dr malaysia sahaja. okay. got it.

  10. #10
    Vectorian
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Re: Berapa agak2 kadar call dari oversea?

    asal call idd ni lg murah dr call domestik? rate murah gila call ke oversi kalau nk compare ngan call dlm negara

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts