+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Car sticker (windscreen) printing

  1. #1
    Senior Vectorian hunter1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    79
    Thanks
    105
    Thanked 48 Times in 21 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    4

    Car sticker (windscreen) printing

    Assalamualaikum semua,

    Nak minta bantuan sikit pada bro sekalian....budak sekolah aku nak buat sticker kereta...aku tolong design...tapi aku tak kat mana nak hantar print yang murah dengan kuantiti 100 keping ni....kalu sudi mohon kongsi maklumat sikit..

    Terima Kasih

  2. #2
    bakemonster's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tanjong Malim
    Posts
    241
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    312
    Thanked 168 Times in 83 Posts
    Downloads
    44
    Uploads
    117
    Boleh tau di area mana ye?
    Founder of Pengata Berkata Kata blog
    Refining With Training

  3. #3
    fqemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selangor, Selangor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    371
    My Mood
    Sick
    Thanks
    784
    Thanked 342 Times in 183 Posts
    Downloads
    256
    Uploads
    452
    Quote Originally Posted by hunter1 View Post
    Assalamualaikum semua,

    Nak minta bantuan sikit pada bro sekalian....budak sekolah aku nak buat sticker kereta...aku tolong design...tapi aku tak kat mana nak hantar print yang murah dengan kuantiti 100 keping ni....kalu sudi mohon kongsi maklumat sikit..

    Terima Kasih
    Size berapa..? Harga dalam lingkungan RM2 aku bole bg kalau size 4 x 5 inch

  4. #4
    Senior Vectorian shafique's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    143
    My Mood
    Happy
    Thanks
    111
    Thanked 50 Times in 35 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    incek Hunter hijack skeeet leh? bro fqemo, min baper pcs?
    My Digital Space: Newbie Blog | Newbie Flickr
    Nexus S is running stock Ice Cream Sandwich 4.0.3.

  5. #5
    Senior Vectorian hunter1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    79
    Thanks
    105
    Thanked 48 Times in 21 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    4
    bakemonster...aku based putrajaya...
    shafique & fqemo....aku nak 100 keping je..ok dah saiz 5inx4in tu....kalu boleh murah lagi cun...boleh markup sikit masa bagi kat diaorang....takut tak jual habis aku juga tanggung rugi...kena dahulukan duit aku dulu nak print ni....aku nak sebelum raya boleh siap x?

  6. #6
    fqemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selangor, Selangor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    371
    My Mood
    Sick
    Thanks
    784
    Thanked 342 Times in 183 Posts
    Downloads
    256
    Uploads
    452
    Quote Originally Posted by shafique View Post
    incek Hunter hijack skeeet leh? bro fqemo, min baper pcs?
    Minimum order 100 pcs

  7. #7
    fqemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selangor, Selangor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    371
    My Mood
    Sick
    Thanks
    784
    Thanked 342 Times in 183 Posts
    Downloads
    256
    Uploads
    452
    Quote Originally Posted by hunter1 View Post
    bakemonster...aku based putrajaya...
    shafique & fqemo....aku nak 100 keping je..ok dah saiz 5inx4in tu....kalu boleh murah lagi cun...boleh markup sikit masa bagi kat diaorang....takut tak jual habis aku juga tanggung rugi...kena dahulukan duit aku dulu nak print ni....aku nak sebelum raya boleh siap x?
    Kalau order 200pcs, aku bole bagi RM1.50
    Siap sebelum raya tak dpt nak dipastikan lagi. Sebab nak tunggu ko reply msg ni mesti amek masa 3 ari.

  8. #8
    Senior Vectorian shafique's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    143
    My Mood
    Happy
    Thanks
    111
    Thanked 50 Times in 35 Posts
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by fqemo View Post
    Kalau order 200pcs, aku bole bagi RM1.50
    Siap sebelum raya tak dpt nak dipastikan lagi. Sebab nak tunggu ko reply msg ni mesti amek masa 3 ari.
    Kah3!~ Lagging gila2 tue. Okies nnt saya cuba bermain dengan photoshop. Apekah kritirea nak submit design? Kaler? Format? Sowey noob lagi. Kalo tak pecah kepala lepas raya sy pm bro.
    My Digital Space: Newbie Blog | Newbie Flickr
    Nexus S is running stock Ice Cream Sandwich 4.0.3.

  9. #9
    Senior Vectorian hunter1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    79
    Thanks
    105
    Thanked 48 Times in 21 Posts
    Downloads
    19
    Uploads
    4
    hahaha...3 hari tu...cynical gila....aku serius nak ko buatkan fqemo...nanti aku direct email kat ko....

  10. #10
    fqemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Selangor, Selangor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    371
    My Mood
    Sick
    Thanks
    784
    Thanked 342 Times in 183 Posts
    Downloads
    256
    Uploads
    452
    Quote Originally Posted by hunter1 View Post
    hahaha...3 hari tu...cynical gila....aku serius nak ko buatkan fqemo...nanti aku direct email kat ko....
    format : ai
    color : CMYK
    qty : minimum 100pcs
    price : RM2.00/each (qty 100)
    RM 1.50/each (qty 200)

    Email : fqemo@yahoo.com | fqemo@vectorise.net

    kalau nak senang, SMS /Call : +60176323009

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts