+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Website Kene Block

  1. #1
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 690 Times in 255 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    15

    Website Kene Block

    Salam Semua,

    Mungkin ade yang penah nampak berita neh kat mana mana site... 10 site yang ade antaranya aku slalu masuk untuk menyedut dah kena block ngan Streamyx, Maxis ,Celcom , P1 dan seangkatan dengannya... Seluruh ISP dah kene wat
    Click image for larger version

Name:	skmm.jpg
Views:	31
Size:	82.1 KB
ID:	456

    Leceh laaa macam neh.. bukan aje dalam mesia memasing dah merungut... sampai org luar pun nak hack site site kerajaan ape barang nak download movie... ngan softwre pun tak kasi.... huhuhu bayor jer memahal... tapi itu ini takbleh... aku rase la kan kalo la kat malaysia neh Pirate CD tuh takde ko ingat ramai tak dak melayu celik komputer ... ce citer ce citer ce citer....

    kat bawah neh ade care cam mana nak bypass dari kene block... kita pakai leh pakai free DNS yang lagi laju... Selamat mencuba


    Primary DNS : 8.8.8.8
    Secondary DNS : 8.8.4.4

    Click image for larger version

Name:	google_DNS.jpg
Views:	28
Size:	127.0 KB
ID:	457

    Credit untuk bebudak Dragon Force (RileksCrew Malaysia)

    takpun care terbaik pakai tools.. leh download kat sini http://www.ultrareach.com/

    Untuk MAC atau Ubuntu installation leh follow tutorial dari http://www.rajeshrana.net/2009/06/04...linux-and-mac/

    Apak...

    lagi satu tuk mac ko download kat tor project

    https://www.torproject.org/download/download.html.en
    Last edited by KuRtAzuandy; 06-23-2011 at 02:13 PM.

  2. The Following 7 Users Say Thank You to KuRtAzuandy For This Useful Post:

    3apak (06-15-2011), Ataei (06-17-2011), creativcolor (06-16-2011), fqemo (06-15-2011), hunter1 (01-13-2012), Palacca (06-19-2011), vectorism (06-15-2011)

  3. #2
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    23
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,258
    Thanked 1,021 Times in 383 Posts
    Downloads
    250
    Uploads
    326
    tu laa pasal.. errkkk..
    list no.1 is my fav. ish ish..

    thanks for the tips bro..

  4. #3
    3apak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    292
    Thanked 199 Times in 85 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    44
    aku tak pernah plak download kat warez tu...biasa aku pakai web ni http://torrentz.eu/ ,adakah aku ketinggalan...heheheheh
    APAK WAS HERE
    ~Sharing is Caring~

  5. #4
    creativcolor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Ipoh > Sungai Siput
    Posts
    685
    My Mood
    Inspired
    Thanks
    510
    Thanked 542 Times in 256 Posts
    Downloads
    46
    Uploads
    39
    Kalau depa kuatkuasakan jugak dan block semua download sites.. maka rakyat malaysia xpayah lagi pakai pakej tenet laju2.. nak buat apa laju2? apa pun takleh download... main FB pakai henpon udah le..

    Graphics | Designs | Prints : http://www.creativcolor.blogspot.com
    :::::::::::::::::::::::::: trying to be helpful & trying to be useful ::::::::::::::::::::::::::

  6. The Following 3 Users Say Thank You to creativcolor For This Useful Post:

    3apak (06-16-2011), fqemo (06-16-2011), vectorism (06-16-2011)

  7. #5
    Moderator Ataei's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Seri Kembangan/Uganda Selatan
    Posts
    51
    My Mood
    Sleepy
    Thanks
    70
    Thanked 33 Times in 15 Posts
    Downloads
    30
    Uploads
    15
    Hek eleh...harga mahal, nak block itu ini pulak...dah la antara internet paling slow kt dunia, nk block la apa la bagai...diorang duk cekik duit kita ariČ takpe pulak...rakyat didahulukan laa sgt

  8. #6
    KuRtAzuandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    SeattleWangsa
    Posts
    0
    My Mood
    Crappy
    Thanks
    308
    Thanked 690 Times in 255 Posts
    Downloads
    27
    Uploads
    15

  9. The Following 2 Users Say Thank You to KuRtAzuandy For This Useful Post:

    3apak (06-24-2011), vectorism (06-23-2011)

  10. #7
    vectorism's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    stratosphere
    Posts
    23
    My Mood
    Doh
    Thanks
    1,258
    Thanked 1,021 Times in 383 Posts
    Downloads
    250
    Uploads
    326
    update
    2nd round warning attack on gov.my on 4 july 2011, 13:37 GMT (21:37 MYT)
    source:
    http://twitter.com/#!/search?q=%23OpMalaysia
    http://twitter.com/#!/YourAnonNews

  11. The Following User Says Thank You to vectorism For This Useful Post:

    KuRtAzuandy (06-27-2011)

  12. #8
    Senior Vectorian xwormz's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Ampang
    Posts
    64
    My Mood
    Shocked
    Thanks
    35
    Thanked 39 Times in 18 Posts
    Downloads
    41
    Uploads
    7
    ni antara free DNS yang ak jumpe dalam internet..
    harap dapat la membantu..
    aku difahamkan DNS ni dapat membantu skit dalam internet speed selain dari nk unblock website download ni..
    nk pilih yang mana tu ak xberape pasti..
    tp ak denga2 org ckp lg kecik milliseconds die lg laju (klau org tu tipu ak mksdnye ak tipu korang gak la)...

    >>>

    78.47.115.195 => 220 milliseconds
    78.47.115.198 => 230 milliseconds
    8.8.8.8 => 19 milliseconds
    8.8.4.4 => 15 milliseconds
    208.67.222.222 => 119 milliseconds
    208.67.220.220 => 113 milliseconds
    216.87.84.209 => 283 milliseconds
    216.87.84.211 => 356 milliseconds
    156.154.70.1 => 270 milliseconds
    156.154.71.1 => 60 milliseconds
    156.154.70.22 => 257 milliseconds
    156.154.71.22 => 58 milliseconds
    4.2.2.1 => 286 milliseconds
    4.2.2.2 => 290 milliseconds
    4.2.2.3 => 281 milliseconds
    4.2.2.4 => 298 milliseconds
    4.2.2.5 => 286 milliseconds
    4.2.2.6 => 296 milliseconds
    87.118.111.215 => 218 milliseconds
    81.174.67.134 => 339 milliseconds
    204.69.234.1 => Host is offline
    204.74.101.1 => 125 milliseconds
    78.46.89.147 => 255 milliseconds
    88.198.75.145 => 224 milliseconds
    195.241.77.53 => 219 milliseconds
    195.241.77.54 => 243 milliseconds
    198.153.192.1 => Host is offline
    198.153.194.1 => 52 milliseconds
    220.233.0.4 => 158 milliseconds
    220.233.0.3 => 154 milliseconds
    202.224.32.1 => 109 milliseconds
    202.224.32.2 => 113 milliseconds
    209.206.184.249 => 284 milliseconds
    209.142.152.253 => 290 milliseconds
    64.102.255.44 => 317 milliseconds
    128.107.241.185 => 237 milliseconds
    58.6.115.42 => 396 milliseconds
    58.6.115.43 => 394 milliseconds
    151.203.0.84 => 393 milliseconds
    151.203.0.85 => 366 milliseconds
    66.244.95.20 => 362 milliseconds
    66.244.95.22 => 367 milliseconds
    86.64.145.140 => 250 milliseconds
    86.64.145.143 => 243 milliseconds
    129.250.35.250 => 103 milliseconds
    129.250.35.251 => 94 milliseconds
    151.202.0.84 => 352 milliseconds
    151.202.0.85 => 353 milliseconds
    199.45.32.37 => 371 milliseconds
    199.45.32.38 => 335 milliseconds
    205.171.2.65 => 303 milliseconds
    205.171.3.65 => 299 milliseconds
    208.67.220.220 => 117 milliseconds
    208.67.222.222 => 116 milliseconds
    209.244.0.3 => 276 milliseconds
    209.244.0.4 => 296 milliseconds
    80.118.196.36 => 317 milliseconds
    80.118.196.42 => 317 milliseconds
    157.161.9.6 => 231 milliseconds
    213.133.224.5 => 316 milliseconds
    83.218.143.36 => 225 milliseconds
    212.118.241.1 => 271 milliseconds
    80.244.65.130 => 270 milliseconds
    80.244.65.3 => 253 milliseconds

    selamat mencube..

  13. The Following User Says Thank You to xwormz For This Useful Post:

    vectorism (12-23-2011)

  14. #9
    asrie's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    529
    My Mood
    Aggressive
    Thanks
    306
    Thanked 239 Times in 130 Posts
    Downloads
    90
    Uploads
    16
    apebende ni? klw MLM aku xmo join aa...ade million2 ni, tipu...XD
    hahahha

  15. #10
    Senior Vectorian xwormz's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Ampang
    Posts
    64
    My Mood
    Shocked
    Thanks
    35
    Thanked 39 Times in 18 Posts
    Downloads
    41
    Uploads
    7
    Quote Originally Posted by asrie View Post
    apebende ni? klw MLM aku xmo join aa...ade million2 ni, tipu...XD
    hahahha
    hahaha..
    klau MLM ak pn xnk join..ngarut je..


    skang kn kerajaan da block website nk download2 ni..
    tuka je DNS bley la bukak website yg diblock 2..
    cth :
    warez-bb.com

  16. The Following User Says Thank You to xwormz For This Useful Post:

    KuRtAzuandy (01-12-2012)

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts