+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Stensil

  1. #11
    3apak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    292
    Thanked 199 Times in 85 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    44
    adeh...macam2 rupa qemo la,
    tapi kalau nak buat stensil paling efisyen baik pakai mesin leser CNC...ruper dia macam ni,




    mesin neh boleh potong arcrylic, artcard (paper simili pun boleh), kalau yg keje wat model rumah(untuk arkitek) mmg digalakkan( untuk yg malas nak potong board)...heheheh

    dulu aku pernah operate masin ni,tapi kene hati2, silap hari bulan boleh hilang jari...aku pernah kena sipi2 je kat lengan baju....tetiba bau hangit je...

    untuk lebih info pasal supplier mesin CNC neh boleh click sini >>> http://www.alibaba.com/countrysearch...upplier.html:o
    APAK WAS HERE
    ~Sharing is Caring~

  2. The Following User Says Thank You to 3apak For This Useful Post:

    vectorism (07-30-2011)

  3. #12
    3apak's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    244
    My Mood
    Cheerful
    Thanks
    292
    Thanked 199 Times in 85 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    44
    Quote Originally Posted by creativcolor View Post
    router tu rupa macam ni..
    mesin router (dalam bahasa melayu nye surih) ni biasa potong arcylic yg tebal2 je.....pastu nak kene polish lagi untuk finishing....kalau trofi atau huruf2 untuk signage mmg paling efisyen dan hasil nye cunnss lah...


    APAK WAS HERE
    ~Sharing is Caring~

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts